Maite Masià es carrega la cap d’auditoria d’Antifrau

Assumpció Riba era crítica amb Daniel de Alfonso
maite masia video

Maite Masià, encarregada temporalment de la direcció de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), ha fet fora la responsable de les auditories internes d’aquesta institució, Assumpció Riba, una figura que ja havia criticat la gestió del destituït director Daniel de Alfonso abans de l’escàndol del Fernándezgate.

Segons revela El País, al personal de l’OAC no li ha agradat que es prengui aquesta decisió principalment perquè Masià és una directora interina i el Parlament encara ha de decidir qui succeirà De Alfonso.

Va ser precisament De Alfonso qui va demanar el controvertit retorn de Masià a Antifrau, marcat per la seva aparició -mai imputació- en el sumari del cas de les ITV, per la seva proximitat amb Oriol Pujol i Sergi Alsina -principals encausats d’aquest cas- i per la seva responsabilitat en la redacció d’un informe sobre el cas Palau, en el marc d’una comissió d’investigació parlamentaria, on es negava l’existència d’indicis de finançament il·legal per part de Convergència.

Riba, per la seva part, treballava a l’OAC des de l’abril del 2015. “Ha estat una decisió arbitrària de la directora, un cop de força”, ha declarat a l’Ara. Una font d’Antifrau explica a El País que Riba advocava perquè el personal d’aquesta institució “parlés amb llibertat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari