Quin destí ha demanat Jorge Fernández Díaz?

Título de la imagen
Título de la imagen

L’actual ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, està totalment “cremat” i, de cap de les maneres, repetirà en el càrrec en el pròxim govern de Mariano Rajoy. Al marge d’altres consideracions polítiques, el fet que fossin enregistrades en el seu despatx dues converses amb l’exdirector de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), Daniel de Alfonso, que van transcendir durant la passada campanya electoral, és un fet d’una extrema gravetat que l’invalida per continuar formant part del consell de ministres.

Però Jorge Fernández Díaz té un as a la màniga. La seva llarga i estretíssima relació, des de fa més de 20 anys, amb Mariano Rajoy. L’encara ministre de l’Interior sap que, a canvi de renunciar al ministeri, li pot demanar el que vulgui. I, segons ha explicat, el destí que li fa més il·lusió és el de ser ambaixador a Roma o al Vaticà. En tot cas, prop de la Santa Seu. La coneguda devoció catòlica de Jorge Fernández Díaz tindrà la seva recompensa amb un retir daurat a l’ombra de la basílica de Sant Pere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides