Per què Mario Conde ha indignat la maçoneria?

mario conde
mario conde

L’expresident de Banesto ha desconcertat la maçoneria amb la proposta de presentació d’un aval que l’alliberi de la presó. Sabut és que Mario Conde té una llarga trajectòria a la Gran Lògia d’Espanya i el seu nom fins i tot havia “sonat” com a futur gran mestre de l’orde de l’esquadra i el compàs.

Detingut i empresonat pel magistrat Santiago Pedraz sota l’acusació de blanqueig de diners i de guardar un “tresor” en paradisos fiscals per eludir les quantioses sancions pecuniàries derivades de la seva polèmica gestió a Banesto, Mario Conde havia aconseguit que se li atorgués la llibertat sota fiança de 300.000 euros. La sorpresa ha saltat quan s’ha conegut la identitat d’un dels avalistes de la seva fiança: Jaime Alonso García, vicepresident de la Fundación Francisco Franco.

En cercles maçònics ha indignat que Mario Conde recorri a aquest avalista. I és que Francisco Franco va ser l’autor d’una sagnant repressió sense precedents contra la maçoneria espanyola, que va causar milers de morts i exiliats i la confiscació del patrimoni de les lògies, que mai ha estat restituït després de la normalització democràtica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides