Millet i Montull, exonerats en el cas de l’hotel del Palau

El Suprem també confirma l'absolució de l'antiga cúpula d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona
Sense títol
Sense títol

El Tribunal Suprem ha tombat les condemnes d’un any de presó imposades per l’Audiència de Barcelona a Fèlix Millet i Jordi Montull per delictes de tràfic d’influències relacionats amb el cas del fallit projecte de l’hotel del Palau de la Música, avança El Español.

Així mateix, segons la mateixa informació, també han estat absolts quatre membres de l’antiga cúpula d’Urbanisme de l’Ajuntament de Barcelona: l’exregidor d’Urbanisme Ramón García-Bragado, l’antic gerent d’Urbanisme Ramon Massaguer, l’excap dels serveis jurídics municipals Enric Lambies i l’arquitecte de l’hotel del Palau, Carlos Díaz.

La Fiscalia demanava deu anys de presó per a Millet i Montull i quatre anys i set mesos per als quatre càrrecs d’Urbanisme, als quals l’Audiència de Barcelona també havia absolt.

El Suprem, destaca El Español, considera que Millet i Montull no van incórrer en tràfic d’influències per considerar irrellevants les gestions que efectuaren perquè es tramités una modificació del Pla General Metropolità quant a l’ús urbanístic. Així mateix, resol que no té sentit afirmar que van influir en la cúpula d’Urbanisme.

Pel que fa al cas Palau, la instrucció del qual es va tancar el juliol del 2015, sis anys després de l’escorcoll d’aquesta institució, es mantenen entre els acusats i en espera d’anar a judici no només Millet i Montull, sinó també l’extresorer de Convergència Daniel Osàcar i el partit mateix, considerat responsable civil a títol lucratiu per la suposada recepció de fons desviats per Ferrovial.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari