Trillo també va sucar d’Ausbanc

L'actual ambaixador al Regne Unit va clausurar unes jornades al Hilton de Barcelona l'any 2010
trillo
trillo

El III Foro de la Justicia de Ausbanc, celebrat a l’hotel Hilton de Barcelona el 26 de novembre del 2010, fou clausurat per l’expresident el Congrés dels Diputats, exministre de Defensa i actual ambaixador espanyol al Regne Unit, Federico Trillo. La quantitat cobrada per Trillo no està gens clara, segons Vozpópuli, el mitjà que ha recuperat aquesta informació.

Fonts del PP han traslladat a aquest diari digital que va rebre pocs diners, mentre que a Trillo li sembla “massa quantitat” els 800-1.000 euros que es van embutxacar alguns jutges, segons ells mateixos han admès. L’ambaixador a Londres recorda, en declaracions a Vozpópuli, la participació de “jutges i gent respectada en l’àmbit jurídic” en aquell esdeveniment sobre el qual expressa que “qui podria pensar aleshores el que està passant ara”, en referència a l’escàndol de les extorsions pel qual s’investiga aquesta associació i el seu president, Luis Pineda, actualment en presó provisional.

En aquella cloenda, Trillo va afirmar que “Ausbanc és la resposta social”, amb relació als drets que la Constitució espanyola garanteix als consumidors, als quals descrivia fa cinc anys i mig com a “subjectes actius” i “titulars de drets i deures”. El desembre del 2011, afegeix Vozpópuli, Trillo va fer constar, en la seva declaració de béns i rendes com a diputat, ingressos de 60.222,66 euros per “conferències, cursos, seminaris i altres perepcoions autoritzades pel Congrés”.

(Visited 31 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari