“La barretina” contra el Diplocat

El ministre Margallo té un equip antiprocés actuant de cara a l'exterior
Sense títol
Sense títol

El Govern espanyol en funcions ha encarregat a dues persones que exerceixin d’ambaixadores especials a l’exterior amb la missió de combatre el relat de la Generalitat sobre el procés independentista, segons havia revelat El País aquest mes de maig, però els esforços i els efectius destinats pel Ministeri d’Exteriors van més enllà, explica El Confidencial Digital.

Aquest mitjà revela que el ministre José Manuel García-Margallo va muntar un equip que no es limita a la diplomática María Basols i a la directora del departamento de Asuntos Jurídicos Institucionales de la Presidencia del Gobierno, Cristina Ysasi Ysasmendi, com havia explicat El País, sinó que està format per altres integrants: diplomàtics, catedràtics i assessors governamentals. A més, destapa que aquest equip antiprocés es fa dir “La barretina” i que es reuneix a la seu del Ministeri d’Afers Exteriors cada divendres a les 9 del matí.

El Confidencial Digital cita dos noms més d’aquest equip: Juan José Buitrago, cap de gabinet de Margallo, i José María Beneyto, exportaveu del PP a la comissió d’Afers Exteriors del Congrés. Segons relata, “La barretina” es dedica, d’una banda, a difondre missatges negatius contra la independència de Catalunya en reunions amb autoritats estrangeres i, d’una altra, elabora informes i argumentaris per contradir les bones perspectives difoses per la Generalitat en relació a un Estat català independent.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari