Pessic judicial al BBVA per CX

Una tribunal de Madrid obliga el banc a readmetre un treballador que denuncià irregularitats en els ERO de Cataluya Caixa
Serra i Todó
Serra i Todó

El BBVA haurà de reincorporar a la seva plantilla una treballador que fou acomiadat després d’haver denunciat un possible frau en l’ERO de Catalunya Caixa (CX), un afer que es troba en mans de la Fiscalia Anticorrupció.

L’entitat presidida per Francisco González, que va adquirir per 1.100 milions d’euros CX -rescatada amb 13.200 milions-, haurà de pagar-li els sous pendents, així com una indemnització de 6.125 euros, publica OK Diario avançant el contingut de la resolució del Jutjat social número 12 de Madrid.

L’empleat que ha guanyat la contesa als tribunals va assegurar haver rebut coaccions i represàlies de la direcció de CX. Fou acomiadat el 2014 després d’haver denunciat, internament i en seu judicial, irregularitats corresponents als ERO del 2010 i el 2013, com ara una manipulació del concepte de baixa voluntària i, en particular, les prejubilacions de la cúpula de CX que es van saltar els requisits.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides