Resisteix l’ocupació al rectorat de la UdL

Els 40 estudiants reclamen la fi de la presència policial i que es retirin els càrrecs contra la companya detinguda
manso
manso

L’ocupació del rectorat de la Universitat de Lleida (UdL) es manté des del passat dimarts com una acció reivindicativa contra la presència policial desplegada al centre per protegir les classes que imparteix Imma Manso, subdelegada del Govern a la capital del Segrià, que foren interrompudes al crit de “Fora feixistes de la universitat” per protestar contra la política del Govern de Mariano Rajoy pel que fa als refugiats.

La quarantena d’estudiants tancats no només volen que marxi la policia, també reclamen que es retirin els càrrecs contra la companya detinguda aquesta setmana, acusada d’atemptar contra l’autoritat en aquestes protestes i en espera de judici, i es volen assegurar que no hi ha represàlies contra ells.

La Universitat de Lleida vol que abandonin els despatxos que considera que han ocupat “de forma violenta i il·legítima”, però els estudiants han anunciat que només ho faran si el centre es compromet públicament a acceptar allò que reclamen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.