Absolen Torramadé d’abusos sexuals

La jutgessa no veu provada l'acusació d'una exassessora d'Unió contra l'expresident de la Diputació de Girona
torramadé
torramadé

Jaume Torramadé, exbatlle de Salt i expresident de la Diputació de Girona, ha estat absolt de la suposada comissió d’un delicte d’abusos sexuals contra Minerva Amador, una antiga assessora del seu partit, Unió Democràtica de Catalunya.

L’acusació particular demanava fins a dos anys de presó i el pagament d’una indemnització per danys morals de 20.000 euros. L’exassessora sostenia que havia patit els abusos -tocaments reiterats a cames, genitals i pits- durant un sopar amb què es va celebrar l’inici de la campanya electoral del 2012.

La jutgessa, que no ha considerat provats els tocaments denunciats, reflecteix en la seva sentència les declaracions de diversos testimonis, segons els quals Torramadé es trobava “eufòric”, així com “contactes físics” fora de les zones citades per la denunciant. En la seva resolució dóna crèdit als testimonis que no van veure cap fet il·lícit en el comportament de Torramadé. Un dels testimonis del cas és Marta Madrenas, actual alcaldessa de Girona, que va assistir a l’acte de campanya posterior a aquell sopar.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari