Quant cobren els assessors de la Diputació de Barcelona?

merce conesa
merce conesa

El sou mitjà és de 4.006 euros bruts mensuals, segons els càlculs que es poden fer a partir de les xifres contingudes en el document amb què la Diputació de Barcelona respon aquesta pregunta a una ciutadana, publicat per Sueldos Públicos.

Segons reconeix l’ens supramunicipal, l’1 de març disposava de 70 efectius que són “personal eventual de confiança i d’assessorament especial”. El cost d’aquests empleats, revela el mateix document, és de 280.425,25 euros mensuals pel que fa a retribució i de 80.102,13 de “cost social” (cotitzacions).

Si prenem la xifra del març com a referència, la despesa anual d’aquesta institució per pagar els sous d’aquests 70 empleats supera els 3,9 milions d’euros. Les cotitzacions s’enfilen cada any per sobre dels 1,12 milions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides