Els Mossos boicotegen el Dia de les Esquadres d’Arenys

Els agents es queixen del tracte donat per part de la cúpula policial a un agent ferit en acte de servei
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Els organitzadors del Dia de les Esquadres d’Arenys han decidit anul·lar la celebració de la festivitat dels Mossos d’Esquadra, després que 32 agents de les comissaries d’Arenys de Mar i de Premià de Mar que havien de ser felicitats per diferents actuacions han decidit no presentar-s’hi.

Per primera vegada en la història de la celebració del Dia de les Esquadres, com publica El Pais, l’acte no es farà per motius de protesta i absència dels policies. El conflicte ha sorgit perquè els agents dels Mossos estan dolguts amb la cúpula de la policia de Catalunya en considerar que no va atendre com s’hauria d’haver fet a un company que va patir una agressió en una detenció el passat mes de març.

L’agent va quedar greument ferit quan un delinqüent el va apallissar, després de llençar-li una pedrada al cap, durant una detenció a la zona del port d’Arenys de Mar. El policia agredit va haver de ser ingressat per la gravetat de les ferides, i se li ha hagut d’extirpar la melsa arran dels cops rebuts.

El conseller d’Interior, Jordi Jané, va trucar l’agent ferit per saber el seu estat i el director general de la policia catalana, Albert Batlle, el va visitar a l’hospital. Però els policies es queixen que un cop els dos delinqüents van quedar en llibertat després de passar pel jutjat, no hi va anar ningú del servei jurídic dels Mossos, el que consideren una falta d’assistència jurídica per part de la Direcció General de la Policia. Els companys del policia ferit consideren que amb un agent a l’hospital no hi ha res a celebrar.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides