D’on és Eduardo Donato, el del pernil més car del món?

El tarragoní Eduardo Donato, el del millor pernil del món.
El tarragoní Eduardo Donato, el del millor pernil del món.

Tots els diaris han publicat articles d’elogi d’Eduardo Donato, que produeix el que està considerat com el millor pernil del món i, també, el més car, que es paga a 4.100 euros la peça: el Manchado de jabugo, que ha estat distingit en l’última fira de producció ecològica Biofach de Nuremberg (Alemanya) amb el premi al millor producte.

 

Les cròniques periodístiques afirmen que és de Cortegena, a Huelva, que és on viu i on produeix els famosos pernils, però, en realitat, va néixer a Tarragona fa 66 anys, al carrer del Portalet, i fins al 1990 va estar al capdavant de l’empresa familiar Costamar SA, dedicada a la rehabilitació.

 

Entre altres obres va portar a terme la restauració del palau de la Diputació de Tarragona. Però va quedar tan fart del negoci de la rehabilitació d’edificis que, fa 26 anys, va decidir que es dedicaria a fer pernils. No li ha anat gens malament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides