Antifrau també investiga els números de l’etapa Trias-Vives

1,4 milions en factures de l'IMI, en el punt de mira
vives
vives

Els números de l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) no només centren una investigació de l’Ajuntament de Barcelona, també han cridat l’atenció de l’Oficina Antifrau de Catalunya (OAC), que ha endegat indagacions per treure l’aigua clara sobre el suposat pagament, durant l’etapa de Xavier Trias com a alcalde, d’1,4 milions en factures sense justificar.

En aquesta actuació d’ofici, Antifrau estudia si veritablement les factures es corresponen amb alguna partida pressupostària i si els pagaments es van efectuar com marca la llei. Aquesta oficina ja ha demanat al Consistori els expedients dels pagaments sota sospita.

En el període que s’investiga, 2014-2015, l’IMI depenia de l’àrea que menava l’extinent d’alcalde Antoni Vives. L’Ajuntament ha apuntat la possibilitat que l’anterior equip de Govern s’hagués excedit amb la contractació directa en els treballs que es van facturar, però no s’han facilitat noves informacions.

El Consistori va obrir un expedient informatiu arran de la detecció de factures no pagades que totalitzen 1,4 milions d’euros i que, segons va explicar el tinent d’alcalde Gerardo Pisarello, no tenen contrapartida determinada ni assignació pressupostària.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari