Puigdemont hi posa ‘típex’

El Departament que encapçala Romeva, suspès pel TC, es diu ara d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència
puigdemont romeva
puigdemont romeva

Quan el Tribunal Constitucional va suspendre temporalment les competències del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, el president Carles Puigdemont va assegurar en declaracions a RAC1 que no posarien típex per efectuar cap correcció en la targeta de visita del seu titular, Raül Romeva.

Però aquest dimarts, el Govern ha comunicat que desplaça la ubicació d”Exteriors” en la nova denominació, de manera que no apareix ara com la matèria central de la conselleria de Romeva, que ara es diu d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. Es desfà, d’aquesa manera, el sintagma “Afers Exteriors”.

Per a Romeva, però, “no hi ha típex”, el nom del Departament “és el mateix” i “les funcions són les mateixes”. “Hem estat treballant amb els serveis jurídics per donar una resposta”, ha exposat el conseller.

“Aquesta alteració, que no és un canvi substancial, en el nom ens permetrà seguir endavant sense quedar atrapats per aquesta argúcia legal que el TC va intentar”, assegura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides