Una agenda revela que Dinarés fou subornat durant mesos

La UDEF creu que l'exalt càrrec dels Bombers es va embutxacar 1.800 euros al mes durant dos anys
bombers camions
bombers camions

Una agenda lliurada per un testimoni a la Policia conté anotacions sobre els suborns que, suposadament, van lliurar empresaris de l’anomenat càrtel del foc a l’exalt càrrec dels Bombers de la Generalitat Ramon Dinarés, publica El Mundo.

Segons els investigadors, Dinarés va rebre diners en metàl·lic, regals i nits en hotels durant mesos a canvi de facilitar informació privilegiada a empreses que es dediquen a l’extinció d’incendis que actualment es troben sota la lupa d’un jutge de Sagunt, que s’ensuma que van poder arreglar adjudicacions en diversos Governs autonòmics, entre ells alguns de la Generalitat de Catalunya.

Dinarés, que forma part de la vintena de persones detingudes el passat 13 de gener i ha estat destituït pel Departament d’Interior, es va embutxacar 1.800 euros mensuals durant dos anys (1999-2000) a canvi d’informar Avialsa, una de les empreses investigades, segons l’estimació de la UDEF referida pel mateix diari.

Per bé que el nom de Dinarés no consta a l’agenda, els investigadors policials apunten que ell fou el receptor dels pagaments perquè, revela El Mundo, en almenys tres cops els suposats suborns s’haurien lliurat a l’Ametlla de Mar, on l’exalt càrrec dels Bombers té la seva segona residència.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides