Penes minses als assaltants de la Blanquerna

La Generalitat demanava fins a 17 anys de presó, però la condemna màxima és de 8 mesos
Blanquerna
Blanquerna

14 persones que van assaltar la llibreria Blanquerna de Madrid, quan s’hi celebrava la Diada del 2013, han estat condemnades a penes de 6 a 8 mesos de presó per l’Audiència Provincial de la capital d’Espanya.

La Generalitat havia demanat penes d’entre 15 anys i 9 mesos i 16 anys i 9 mesos, mentre que la Fiscalia plantejava a condemnes d’entre dos anys i cinc anys i mig. L’Audiència de Madrid ha resolt imposant penes molt menors a 14 dels 15 acusats perquè només aprecia delictes de danys, desordres públics i una falta de lesions.

En canvi, descarta l’atemptat contra l’autoritat. Per bé que a la Blanquerna hi havia el diputat de CiU Josep Maria Sánchez Llibre i el delegat de la Generalitat a Madrid, Josep Maria Bosch, el jutge conclou que els assaltants, d’ultradreta, no sabien qui eren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.