L’espionatge a can Barça, a un pas del judici

Oliver i Martorell, exalts càrrecs de Laporta, es troben imputats
oliver
oliver

El Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona ha acordat donar trasllat a les parts perquè sol·licitin l’obertura de judici oral o l’arxivament de la causa sobre els espionatges a can Barça durant la presidència de Joan Laporta.

En aquest cas es troben imputats l’exdirector general del club Joan Oliver i l’exdirector de seguretat Xavier Martorell, qui va haver de dimitir el 2013 com a director dels Serveis Penitenciaris de la Generalitat arran de l’esclat d’aquest escàndol.

En la seva resolució, la jutgessa María Antonia Coscollola exposa els indicis de la comissió de delictes d’administració deslleial per part d’Oliver i Martorell, i d’un delicte continuat d’estafa per part de Martorell.

El Ministeri Fiscal i les parts personades en el cas disposen ara de deu dies per sol·licitar l’obertura de judici oral o el sobreseïment.

La instructora assenyala en el seu acte que Oliver i Martorell “van dur a terme una instrumentalització de l’entitat que va fer front a pagaments per un total de 408.661’34 Euros (factures emeses entre el 3/04/08 i el 21/05/10) per seguiments i emissió d’informes de detectius en relació a determinats socis, membres de la junta directiva, periodistes o tota classe de particulars que de cap manera es corresponen amb les finalitats pròpies del FCB”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides