El nebot de Trias torna a Cultura

Jordi Cabré, abans a les ordres de Gordó i Mascarell, és ara assessor de Santi Vila
jordi cabre
jordi cabre

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat el nomenament de Jordi Cabré Trias, nebot de l’exalcalde de Barcelona i històric convergent Xavier Trias, com a assessor en matèria de relacions externes d’àmbit cultural del Departament de Cultura, que ara encapçala el conseller Santi Vila.

Cabré, advocat i escriptor, enceta, així doncs, una nova etapa a Cultura. Anteriorment, havia exercit com a director general de Promoció i Cooperació Cultural a les ordres de l’anterior responsable del Departament, Ferran Mascarell. El 2013 va aterrar al Departament de Justícia com a “assessor de planificació estratègica” i el juliol de l’any passat fou ascendit a una responsabilitat major: director general de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, sota l’autoritat de Germà Gordó.

En el nou Govern, Jordi Cabré Trias, segons la descripció del DOGC, assessorarà en el desenvolupament de les actuacions de la Secretària General respecte als compromisos i evolució dels projectes, assessorarà i donarà suport en la preparació de les trobades amb els interlocutors dels diversos sectors, mantindrà contactes amb els sectors culturals, assessorarà i elaborarà propostes per a l’evolució de projectes culturals, establir les línies estratègiques per a l’elaboració de la informació i documentació del seu àmbit d’actuació i farà el seguiment dels compromisos assumits per la Secretaria General.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides