Nou cop de mànega a la Cecot

La Generalitat subvenciona la patronal favorable al 'procés' amb 215.000 euros per "programes integrals" de caràcter assistencial i formatiu
abad cecot
abad cecot

De totes les grans patronals catalanes, només una es beneficia, mitjançant la seva fundació, de les subvencions públiques per a la realització de programes integrals que acaba de concedir el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Es tracta de la Fundació Cecot Formació, que suca 215.508 euros, segons consta al darrer número del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

La finalitat d’aquestes subvencions és, oficialment, “a través d’un procés personalitzat d’acompanyament i suport, explorar quins són els interessos i motivacions de les persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil, orientar les seves trajectòries educatives i de futur professional i executar el seu propi projecte vital i professional amb una oferta formativa flexible i adaptada a les seves necessitats, per tal d’inserir-se al món laboral o bé retornar al sistema educatiu”.

A la llista de subvencionats predominen ajuntaments, diverses associacions, consells comarcals i altres fundacions de caràcter social i assistencial. Hi destaquen els imports destinats a la Fundació Universitària Martí l’Humà (567.664.22 euros) i als Salesians Sant Jordi (630.279,66 euros). El DOGC xifra el total repartit en gairebé 12,5 milions d’euros.

La Fundació Cecot forma part de la vintena de perceptors d’aquesta subvenció que rep més de 200.000 euros, un cop de mànega que contrasta amb l’absència d’altres patronals que, com és el cas de Foment del Treball, no han fet costat l’expresident Artur Mas ni s’han arrenglerat amb el ‘procés’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides