La CUP nega cap preacord amb Junts pel Sí

L'assemblea de diumenge decidirà, sense que la votin els diputats, sobre la proposta que inclou investir Mas
Diputats de la CUP al Parlament
Diputats de la CUP al Parlament

La CUP no subscriu la ‘proposta d’acord cap a la independència’ presentada aquest dimecres per Junts pel Sí, perquè l’ha de sotmetre a votació a l’assemblea que els cupaires celebraran diumenge. “Entenem que Junts pel Sí ha adaptat el seu programa i ara és la militància de la CUP qui haurà de valorar la proposta”, explicat el diputat de la CUP, Albert Botran.

“Aquest text és fruit de posar sobre la taula bona part de les propostes que Junts pel Sí ja duia al seu programa i que nosaltres compartíem”, ha afegit Botran.

La CUP dóna per fet que JxS ja no canviarà de candidat i assumeix que l’única proposta inclou investir Mas com a president. “Vam intentar explorar al màxim fins on arribaria una proposta de Junts pel Sí ja que hem d’acceptar el seu candidat. No hem pogut incidir en un canvi de candidat, així doncs volem conèixer quin és el programa que porta aquest candidat: quines mesures i partides pressupostàries”, ha explicat Botran.

Els 10 diputats de la CUP al Parlament no votaran cap de les propostes que es debatran diumenge a l’assemblea que els cupaires celebraran, si no hi ha canvi d’última hora per límit d’aforament, a Girona.

(Visited 29 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari