Qui es presenta com “El Messi del PP”?

Título de la imagen
Título de la imagen

José Ignacio Llorens, que torna a ser cap de llista del PP per Lleida tot i tenir 72 anys, dels quals n’ha passat gairebé 28 al Congrés dels diputats.

En campanya, repeteix que és “el Messi del PP” perquè el renoven cada quatre anys. De fet, només ha deixat de ser el cap de llista dels populars per Lleida en tres eleccions, però aquesta vegada, segons les enquestes, es quedarà sense escó.

En tot cas, més que amb Messi, s’hauria de comparar amb Benzema pels escàndols, algun sexual, amb els quals l’han relacionat. En plena campanya, el digital El Español destapa que una militant popular va denunciar-lo fa quatre anys per presumpte assetjament sexual per haver-li ofert una feina a canvi de sexe. El cas es va arxivar.

El seu nom també va aparèixer en els papers de Bárcenas, encara que ell nega rotundament ser el “Llorens” que surt en el quadern manuscrit de l’extresorer del PP.

En aquests papers hi ha dues anotacions de l’any 2003 en les quals s’hi pot llegir “Llorens”: la primera, datada el 13 de maig, correspondria a un ingrés a favor del partit de 30.000 euros al costat del qual s’ha apuntat la referència “Polo/Llorens”, que coincideix, casualitat o no, amb el cognom del diputat i amb el nom de l’empresa constructora lleidatana Romero Polo. En la segona anotació, datada el 2 de juny, apareix un pagament de 6.000 euros amb la referència “Lérida (J. I. Llorens)”.
 

També figuren dues anotacions d’ingressos, datades l’11 de març i el 6 de maig de 2003, per un import conjunt de 200.000 euros i al costat apareix escrit a mà “Copisa/Sorigué”, dues constructores que en aquell temps estaven associades.
 

Amb Luis Bárcenas, Llorens va intentar una operació immobiliària a la Val d’Aran que, al final, no es va portar a terme.
 

Per ser “el Messi del PP”, queda massa sovint en fora de joc.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari