Com han quedat retratats PP, C’s i PSOE?

infogràfic Vote Watch
infogràfic Vote Watch

Queden pocs dies per al 20-D i, de cara a contrastar les propostes de les principals formacions que s’hi presenten, què millor que passar la lupa per la seva trajectòria recent. La web VoteWatchEurope ha elaborat un infogràfic que mostra el signe de les votacions d’alguns partits espanyols a les 20 principals propostes dutes al plenari del Parlament Europeu el darrer any i mig.

Finalitzar la Unió Econòmica i Monetària, coordinació de la política econòmica, reforçar la política fiscal, Unió de Mercats de Capitals europeu, tallar tràmits burocràtics o considerar l’enviament d’armes a Ucraïna han estat algunes de les mesures.

Després d’analitzar els més de 2.000 vots emesos per representants de partits espanyols a l’actual legislatura, la web arriba a la conclusió que:

PP i Ciutadans han coincidit en el 82% de les votacions.

PP i PSOE, en el 75%.

I PSOE i C’s, en el 84%.

Ciutadans i UPyD han coincidit en el 91%.

El percentatge de coincidència entre Podemos i la resta es mou en un 50%.

Les proclames que fan aquests dies de campanya els dirigents fan pensar que hi ha un abisme entre les polítiques que volen desplegar uns i altres. Els fets diuen que no hi ha gaire diferència entre PP, C’s i PSOE, que a més, formen part de grups diferents al Parlament Europeu.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari