Un detectiu assenyala Laporta pels espionatges

L'expresident del Barça encarregava informes a Método 3, declara Julián Peribáñez en seu judicial
laporta messi
laporta messi

Les declaracions en el cas dels espionatges a can Barça durant la presidència de Joan Laporta han continuat aquest dimecres amb l’esperada compareixença com a testimoni de Julián Peribáñez.

Aquest exdetectiu de l’agència Método 3, autor de molts dels controvertits informes, ha confirmat davant el jutge l’autenticitat dels arxius aportats en una memòria USB pel soci personat com a acusació particular en el cas Oriol Giralt (treballs de l’agència sense justificació amb l’activitat pròpia del FC Barcelona) i ha assegurat que Laporta, directament, va encarregar informes a Método 3.

Així mateix, Peribáñez ha explicat que Método 3 va efectuar informes falsos o inventats per sobrefacturar al Barça i ha apuntat que d’aquesta facturació extra es van beneficiar persones de Método 3 i del club blaugrana.

El testimoni d’aquest exinvestigador de Método 3 ha xocat amb les versions dels fets exposades pels dos imputats: Joan Oliver, exdirector general amb Laporta, i Xavier Martorell, excap de seguretat (i exresponsable de Serveis Penitenciaris de la Generalitat).

Ambdós havien admès haver rebut ordres de la junta directiva, per bé que no havien apuntat directament cap a Laporta, qui sempre ha negat tot vincle amb l’encàrrec dels informes.

La confirmació del club
El passat mes de juny, el FC Barcelona va confirmar la veracitat de les desenes d’informes d’espionatge encarregats a Método 3 durant la presidència de Laporta. Aquests informes s’havien justificat per conceptes que dissimulaven la veritable naturalesa dels treballs, sovint pagats per l’interès personal del mateix Laporta, com ha anat revelant en exclusiva EL TRIANGLE.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari