Justo Molinero trenca amb Artur Mas

El presentador se sent dolgut amb el president perquè no ha deixat que continués emetent TeleTaxi TV, malgrat tenir una sentència del Tribunal Suprem en contra
justo molinero junqueras
justo molinero junqueras

El 2013, Artur Mas va distingir Justo Molinero amb un Premi Nacional de Comunicació, en la categoria de “menció d’honor”, i un any després va obsequiar-lo amb dues noves llicències de ràdio, procedents del desballestament de COM Ràdio, la cadena d’emissores de la Diputació de Barcelona. Tot i així, Molinero se sent dolgut, menyspreat, injustament tractat pel president de la Generalitat, fins al punt que, en un recent programa de 8TV, quan se li preguntava per les llicències que li han concedit els governs de CiU, va esclatar contra Artur Mas: “TeleTaxi està tancada per ordre d’ell; què m’ha donat, a més de pel cul?”.

Justo Molinero va afegir, sobre Artur Mas, que “no crec que hagi de ser el pròxim president de la Generalitat” i, al preguntar-li per aquest sobtat canvi d’opinió, quan ha fet campanya pels candidats convergents i s’ha proclamat independentista, va reiterar que la seva cadena de televisió ha tancat per culpa del president: “Mas m’ha perjudicat, entre altres coses perquè ha tancat TeleTaxi Televisió. ¿Aquest és el problema que té Catalunya? ¿El principal problema que té Catalunya és que es vegi la meva televisió?”.

El juliol passat, TeleTaxi va apagar les seves tres freqüències de TDT local, les del Vallès Occidental, el Baix Llobregat i la del Tarragonès-Alt Camp-Conca de Barberà. La primera, la vallesana, la va tancar per imperatiu legal, arran d’una sentència judicial del Tribunal Suprem que anul·la la concessió i, enfurismat, va decidir que també clausurava les dues altres perquè no eren rendibles, segons apunten fonts del sector. De fet, el govern de la Generalitat no és el culpable del tancament, forçat per una sentència judicial, però Molinero esperava que Artur Mas l’emparés, que li deixés continuar les emissions, però el president no està per incomplir les resolucions del Tribunal Suprem sobre l’ordenació de les freqüències, només les del Constitucional sobre les declaracions secessionistes.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA 

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari