Tancada de funcionaris per exigir la paga extra

Una quinzena de delegats passen la nit a la seu d'Empresa i Ocupació
ccoo sant jaume
ccoo sant jaume

Representants de sindicats amb presència a la mesa de la funció pública, CCOO, UGT i IAC, s’han tancat en diversos edificis públics catalans després que la reunió a les dependències del Departament d’Empresa i Ocupació hagi acabat aquest dilluns sense acord pel que fa a la paga extra corresponent a l’any 2012.

La seu d’aquest departament, ubicada al carrer Sepúlveda de Barcelona, en concret, ha estat ocupada per una quinzena de delegats sindicals. Exigeixen que la Generalitat es comprometi a restituir-los les seves condicions laborals i salarials, retallades durant la crisi. En particular, volen que els abonin íntegrament la paga extra nadalenca de fa tres anys i els dies de permís per antiguitat.

La reunió sobre les condicions laborals que els funcionaris tindran l’any vinent va acabar sense avenços i els sindicalistes han decidit passar la nit en diversos edificis de la Generalitat d’arreu de Catalunya perquè el Govern els presenti una proposta concreta.

Aquest dimarts al migdia, un cop s’ha donat per acabats tots els tancaments, ha tingut lloc a la plaça de Sant Jaume de Barcelona una concentració per reclamar el Govern, a més, que insti al Parlament de Catalunya a aprovar una resolució a favor de la reivindicació dels funcionaris.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides