Sir Charles, caçat

Carles Vilarrubí ha declarat com imputat en el cas Jordi Pujol Ferrusola. Aquest cop no pot amagar-ho a Internet, com ha fet amb tots els marros que marquen la seva trajectòria
vilarrubí
vilarrubí

El president en funcions de la Generalitat, Artur Mas, té cinc amics íntims: el publicista Jordi Vilajoana, secretari general de la Presidència; Sixte Cambra, president de l’Autoritat Portuària de Barcelona (APB); el constructor Felip Massot (Vèrtix), amb qui passava les vacances en el seu iot, abans de vendre-se’l; l’andorrà Manel Cerqueda, president d’Andbank; i Carles Vilarrubí, el vicepresident institucional del Barça, càrrec que simutaneja amb altres ocupacions empresarials.

Amb Jordi Vilajoana i Carles Vilarrubí, Artur Mas va compartir, vint anys enrere, cadira en el consell d’administració de La Seda. Aquí, el primogènit de Jordi Pujol –que manté una llarga i estreta relació amb aquest grup- va fer un dels seus primers “pilotassos”. La passió per la nàutica, les curses de cotxes i els negocis a l’ombra del poder han forjat el “nucli dur” que envolta el president de la Generalitat.

La caixa forta
El passat 27 d’octubre, la Policia Nacional, seguint ordres del jutge José de la Mata, es va presentar a la casa de Sol Daurella, al carrer Canàries 21/Planella 12, al barri de Sarrià, on també hi té fixat el domicili el seu marit, Carles Vilarrubí. L’escorcoll va incloure la caixa forta que té la parella, d’on els policies es van emportar abundant documentació. Segons s’explica a l’upper Diagonal, l’hereva de l’imperi Coca-Cola està furiosa amb el seu espòs, a qui considera el culpable d’aquesta inadmissible humiliació: la policia furgant casa seva, que a més és la seu del consolat d’Islàndia! On s’ha vist! Ella, flamant presidenta de Coca-Cola European Partners! Ella, segona dona més rica d’Espanya, segons la revista Forbes! Ella, consellera del Banc Santander i administradora d’una fortuna avaluada en 3.700 milions d’euros (això sí, resguardada a Luxemburg)!

En aquesta ocasió, Carles Vilarrubí ho tindrà fotut per esborrar les referències a Internet sobre l’escorcoll de la policia al seu domicili familiar, la seva imputació en el cas Pujol, la seva patètica compareixença en la comissió parlamentària d’investigació… I és que aquesta és una de les seves obsessions: fer desaparèixer d’Internet les informacions sobre el seu tumultuós passat –les loteries de la Generalitat, la col·laboració amb Javier de la Rosa, els negocis d’Iñaki Urdangarin…- abans de “tocar la glòria” amb el seu matrimoni amb Sol Daurella, el seu nomenament com a vicepresident de la banca Rotschild a Espanya… i l’atorgament de la Creu de Sant Jordi!

Per això, ha creat la companyia Oerreeme Reputation Management Group SL, especialitzada en manipular Internet per tal de censurar o posicionar les notícies que interessen. Carles Vilarrubí no perd mai l’oportunitat de fer negocis i, a la mínima que pot, ha intentat vendre els serveis d’aquesta empresa a tots els seus amics i saludats. Aquest és el seu estil de vida, que l’ha portat al cim de la burgesia catalana: olorar on hi ha oportunitats i, amb metòdica perseverança, no deixar escapar la presa fins que ha rosegat l’última engruna.

LLEGEIX EL REPORTATGE COMPLET A L’EDICIÓ EN PAPER DE EL TRIANGLE D’AQUESTA SETMANA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides