Qui alerta de la “república islàmica de Catalunya”?

Título de la imagen
Título de la imagen

Un analista del Grup d’Estudis Estratègics (GEES), una associació d’estudis de defensa i seguretat internacional propera al PP i amb seu a Madrid.

Arran dels atemptats de París, hi ha qui fa córrer un article en anglès de fa tres anys signat per un tal Soeren Kern, expert en seguretat de l’Institut Gatestone de Nova York i del GEES de Madrid, que adverteix que, en cas d’aconseguir la independència, Catalunya seria el tercer país de l’Europa Occidental amb més percentatge de musulmans, només per darrere de França i de Bèlgica, i molt per davant de la Gran Bretanya i Alemanya.
 

En aquest article, titulat “La república islàmica de Catalunya”, es destaca que “Una Catalunya independent, amb la seva capital a Barcelona, també seria la llar de la major concentració d’islamistes radicals d’Europa; que serviria com a base del salafisme-gihadisme al continent i podria arribar a ser una de les millors incubadores de terrorisme islamista a Occident”.

Pura islamofòbia.

Un dels membres destacats del GEES és Florentino Portero, que va ser assessor del president José María Aznar i, com a tal, va justificar la guerra d’Iraq. De fet, en unes declaracions a Libertad Digital encara la defensa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides