Convergència desinfla el procés

Homs critica la CUP i diu ara que "no hi ha majoria suficient per finalitzar-lo"
homs llista unica
homs llista unica

Canvi d’estratègia a Junts pel Sí, que de boca de l’exconseller de Presidència i candidat al Congrés, Francesc Homs, ha començat a desinflar el procés independentista engegat al Parlament català. Davant les divergències internes a Convergència per les suposades concessions de Mas a la CUP, l’exportaveu del Govern s’ha preguntat: “Tenim majoria suficient per iniciar el procés? Jo dic que sí. Però no crec que la tinguem per finalitzar-lo“, ha dit a la Ser.

Homs, bregat en unes quantes negociacions –com la de l’Estatut- amb representants del govern central, encapçala la llista d’una refundada Convergència, que ara es diu Democràcia i Llibertat, a les eleccions generals del 20-D. “Que s’obri un cicle a Espanya més de diàleg, de més negociació i de més pacte“, ha aclarit.

Convergència no s’ha oblidat d’aprofitar l’ocasió per pressionar la CUP. “Si allò que pretenen 10 diputats és imposar el seu programa, ja es veu que no té recorregut, és millor anar a les eleccions, si hi ha voluntat d’acord, ja es veurà en els propers dies”, ha dit Homs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.