Teyco perd a Sant Cugat un concurs ‘guanyat’

La Guàrdia Civil va escorcollar la seu de la constructora pel cas del 3% i va requisar un expedient municipal sospitós
Masagué (CDC)
Masagué (CDC)

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha deixat finalment la constructora Teyco sense un contracte de promoció d’habitatge que va estar a punt d’adjudicar-li abans de l’estiu, publica El Mundo.

El Consistori va aturar, just abans de la rúbrica, una concessió que semblava assegurada el maig i del procediment reiniciat, repetició de tràmits inclosa, n’ha quedat desqualificada aquest mes d’octubre Teyco, que havia presentat en un primer moment l’oferta més ben valorada.

Els darreres mesos, efectius de la Guàrdia Civil han escorcollat la seu de Teyco, una de les donants de la Fundació CatDem investigades en el cas del 3%, i han requisat l’expedient d’un projecte de la constructora a l’Ajuntament de Sant Cugat corresponent al 2009, que se sopita que pot estar vinculat a la suposada trama de finançament irregular de Convergència.

El Consistori de Sant Cugat, publica El Mundo, argumenta que Teyco hauria perdut el concurs encara que no hagués estat expulsada perquè, segons indica, hauria obtingut una pitjor nota. La mesa de contractació va trobar que la rebaixa del preu ofert per Teyco feia inviable el finançament de les despeses, però fonts de la constructora citades pel mateix diari assenyalen que l’exclusió ha estat arbitrària i que preveuen litigar.

Fonts de Teyco també han expressat a la seva preocupació per la possibilitat que el rebuig patit a Sant Cugat es repeteixi amb relació a altres administracions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides