El jutge concedeix la llibertat sota fiança a Viloca

El tresorer de Convergència es trobava en presó provisional des del 22 d'octubre
Andreu Viloca va ser tresorer de Convergència
Andreu Viloca va ser tresorer de Convergència

Andreu Viloca, el tresorer de Convergència Democràtica (CDC) imputat pel Jutjat d’Instrucció número 1 d’El Vendrell en el cas del 3%, ha quedat en llibertat aquest dimecres després de pagar una fiança de 250.000 euros.

L’Audiència de Tarragona, que descarta la possibilitat de la destrucció de proves, ha pres la decisió aquest dimecres després que la defensa de Viloca en sol·licités la posada en llibertat. La Fiscalia, en canvi, considerava que Viloca havia de continuar a la presó, on va ingressar el passat 22 d’octubre.

El contingut de l’agenda de Viloca, segons ha revelat la Cadena SER, detalla els pagaments efectuats per empresaris a la Fundació CatDem a canvi de contractes d’obra pública i delata el tresorer de CDC com un home clau en el cobrament de comissions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides