Anticorrupció conclou la investigació del cas ITV

Després de quatre anys d'instrucció, queda pendent d'anar a judici
Oriol Pujol entrant al jutjat
Oriol Pujol entrant al jutjat

Després de la declaració, aquest dimarts al jutjat número 9 de Barcelona, com a testimonis de l’exdirector general de Relacions Laborals i exsecretari d’Ocupació del Govern, Ramon Bonastre, i dels empresaris Miquel Salaet i Manuel Lao, el fiscal anticorrupció Fernando Maldonado ha donat per acabada la instrucció de la peça principal del cas ITV. 

Han estat quatre anys d’investigació d’una causa que ara queda pendent d’anar a judici. La jutgessa instructora ha imputat l’exnúmero dos de CDC i fill de l’expresident de la Generalitat, Oriol Pujol, la seva dona Anna Vidal i el seu soci i amic, Sergi Alsina. Els tres s’enfronten a les acusacions de falsedat documental, suborn i tràfic d’influències per afavorir, suposadament, unes empreses determinades en les concessions d’estacions d’ITV i per negociar deslocalitzacions de centres productius de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides