Mas es vanta d’enfrontar-se a “tota la premsa de Madrid i molta de Catalunya”

"Ens hem enfrontat a tothom, i no de 'boquilla'", replica a Arrimadas
Artur Mas defensa la seva candidatura per ser reelegit president de la Generalitat
Artur Mas defensa la seva candidatura per ser reelegit president de la Generalitat

El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha replicat, aquest dimarts durant el torn dels grups parlamentaris en el debat d’investidura, l’acusació llançada per la cap de l’oposició del Parlament, Inés Arrimadas (C’s), sobre una suposada “debilitat el Govern amb els durs”. “Dèbil amb els durs?“, ha qüestionat Mas, per afegir que “ens hem enfrontat a tots els durs”.

“Ens hem enfrontat al Tribunal Constitucional, el Govern de Madrid, el Parlament espanyol, bona part de l’Íbex 35, els estaments periodístics: tots els de Madrid i molts de Catalunya… no em digui que hem estat dèbils. Ens hem enfrontat a tothom i no de ‘boquilla’, de paraula, en el moment de les decisions”, ha replicat el dirigent.

Mas també ha respost Arrimadas, després que la cap de l’oposició l’acusés de “dividir la societat”. El president en funcions ha recordat que “Ciutadans van néixer per dividir la comunitat educativa, per carregar-se el sistema d’immersió lingüística a Catalunya, malgrat el 90% d’acceptació que té al país. En els seus gens de naixement hi ha això. No em parli de divisió”, ha replicat.

“Té molta raó quan diu que els mitjans a vegades reben consignes polítiques, però la solució no és finançar els d’aquí i criticar els d’allà”, ha dit Arrimadas durant el torn de rèplica.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides