Els fills de Pujol van buidar els comptes andorrans l’endemà de la confessió

L'expresident els va sorprendre i ells van maniobrar a corre-cuita, segons els investigadors
Títol de la imatge
Títol de la imatge

Els investigadors que rastregen la fortuna dels Pujol Ferrusola han detectat que els fills de l’expresident Jordi Pujol van començar a buidar els comptes d’Andorra l’endemà mateix de la confessió del seu pare, que va tenir lloc el 25 de juliol del 2014.

La conclusió a què arriben els investigadors, d’acord amb les dades remeses per les autoritats andorranes, publica La Razón, és que no va ser fins que l’expresident va esbombar que havia tingut diners a l’estranger sense declarar que els fills de l’expresident es van començar a moure. Creuen, de fet, que Jordi Pujol no va alertar els seus fills que anava a confessar i que els fills, sorpresos, van haver de maniobrar a corre-cuita per amagar els diners, amb la col·laboració de testaferros i empreses amb què ja havien efectuat operacions a Amèrica.

La mateixa informació assenyala que el president Artur Mas no va saber res del comunicat del 25 de juliol del 2014 fins al matí d’aquell dia, quan es va reunir a la seu de Convergència amb Jordi Pujol.

Fonts de la investigació citades per La Razón destaquen que no encaixa l’assumpció de tota la responsabilitat dels fets, referida a la confessió de Jordi Pujol, amb el fet de no haver informat els seus fills, beneficiaris, juntament amb Marta Ferrusola, de la suposada deixa citada el 25 de juliol del 2014.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari