Operació contra el moviment llibertari a Barcelona i Manresa

Nou detinguts per presumpta pertinença a grup terrorista
sants llibertari
sants llibertari

Efectius dels Mossos d’Esquadra escorcollen aquest dimecres des de primera hora del matí vuit habitatges i locals de Barcelona i dos habitatges més a Manresa, que segons el cos policial estan vinculats amb integrants dels Grups Anarquistes Coordinats (GAC).

En aquesta operació ordenada des de l’Audiència Nacional, sobre la qual el jutge ha decretat el secret de les actuacions, s’han practicat les detencions de nou persones que, suposadament, haurien comès delictes de pertinença a organització criminal amb finalitat terrorista, han informat els Mossos.

L’operatiu ha tallat el carrer de Maria Victòria, on s’ubica l’Ateneu Llibertari de Sants, un dels locals escorcollats des de primera hora, on s’han desplegat una desena de furgonetes de la Brigada Mòbil.

Així mateix, es porten a terme escorcolls als districtes barcelonins de Gràcia i a Sant Andreu i a Manresa, on s’ha detingut almenys una persona, publica la Directa.

Es tracta d’una nova fase de l’operació Pandora, en el marc de la qual es van efectuar, el 16 de desembre del 2014, 11 detencions i 14 entrades a habitatges i locals, una d’elles a la Kasa de la Muntanya gracienca. Poc després, el gener del 2015, els Mossos van considerar desarticulada una suposada organització anarquista violenta.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari