La PAHC Sabadell cedirà 10 habitatges a refugiats sirians

La Plataforma demana al PP que aturi "la seva política immigratòria repressiva"
Bloc 'Guillem Agulló' de Sabadell
Bloc 'Guillem Agulló' de Sabadell

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC) de Sabadell cedirà deu habitatges del Bloc Social ‘Guillem Agulló’ per a famílies sirianes refugiades que aculli la ciutat vallesana.

“De la mateixa manera que des del nostre col·lectiu sempre hem acollit i lluitat colze a colze amb centenars de persones que s’han vistes obligades a emigrar dels seus països d’origen per motius econòmics i socials per tal de fer efectiu el seu dret a l’habitatge i a una vida digna, ara ho farem, sense distincions, amb aquestes persones refugiades. I ho farem donant-los una solució habitacional pràctica i concreta”, explica la Plataforma en un comunicat.

La PAHC també exigeix la “màxima fermesa al Govern de l’Estat espanyol” perquè “posi fi a la seva política immigratòria repressiva i permeti l’entrada a totes les migrats i refugiades que cada dia es veuen obligades a posar en risc la seva vida per fugir dels seus països en busca d’una vida digne”.

La PAHC Bages, també
La PAHC Bages s’ha sumat a la iniciativa i aquest mateix dijous ha anunciat que cedirà tres pisos buits en cas que l’Ajuntament de Manresa s’afegeixi a la xarxa catalana de municipis d’acollida.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari