Rahola insinua que té el telèfon punxat

"Les reunions les fèiem sense els telèfons per si de cas", explica sobre les trobades del CATN
rahola 8tv
rahola 8tv

Aquest dimarts, durant l’habitual conversa que manté els vespres amb el periodista Josep Cuní al programa 8 al dia de 8tv, Pilar Rahola ha insinuat que té el telèfon punxat.

La columnista de La Vanguardia i biògrafa del president Artur Mas, després d’escometre el Tribunal Constitucional i la reforma de la llei orgànica que el regula, prevista pel Govern espanyol per lligar curt Mas, ha acusat l’Executiu de Mariano Rajoy de fer tota mena de jugades per tombar el ‘procés’.

“Ens han enviat membres del servei d’intel·ligència del Ministeri de l’Interior, ens han destinat tot els que tenien al País Basc, han mobilitzat el CNI, han punxat telèfons, han fet de tot”, ha relatat l’opinadora estrella de Godó. “El meu telèfon fa coses molt rares, els telèfons dels meus amics fan coses molt rares, els telèfons de tots els membres del Consell de la Transició, tot feien coses molt estranyes a partir del primer dia. Només et diré que les reunions les fèiem sense els telèfons per si de cas. Home, clar, tu, l’Estat juga fort!“, ha afegit.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari