Valeo tanca a Martorelles i encén el conflicte laboral

El comitè d'empresa anuncia mobilitzacions contra una mesura que afecta 257 treballadors
valeo
valeo

La multinacional francesa Valeo, proveïdora de components del sector de l’automòbil, trasllada l’activitat de la seva fàbrica de Martorelles (Vallès Oriental) a Saragossa.

La decisió, comunicada als sindicats aquest dijous, afecta els 257 empleats que formaven la plantilla i, segons CCOO, no s’ha adoptat per motius econòmics o de competitivitat, sinó polítics. S’assenyala, en aquest sentit, que la deslocalització és un nou atac per “desintegrar la capacitat industrial de Catalunya”.

Els representants del mateix sindicat acusen la multinacional de destruir 257 llocs de treball mitjançant un tancament “en frau de llei” anunciat a traïció, poc abans de les vacances, plantejant-lo com un trasllat de personal.

Segons Europa Press, Valeo ha justificat la decisió amb la necessitat d’agrupar les plantes en una en un context d’alta competitivitat pel que fa a productes de climatització i ofereix a la majoria dels treballadors de Martorelles incorporar-se a la planta de Saragossa, excepte 43 que, es queden a Barcelona.

El comitè d’empresa ja ha anunciat mobilitzacions imminents per protestar contra el tancament de la fàbrica de Martorelles.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari