Absolts tres joves condemnats a presó pels fets de Can Vies

L'Audiència Provincial de Barcelona troba "vaga i imprecisa" la identificació dels Mossos
Can Vies, aquest dimecres
Can Vies, aquest dimecres

Tres joves condemnats a tres anys i mig de presó per la suposada comissió de delictes contra agents dels Mossos d’Esquadra durant la tercera nit de protestes pel desallotjament de Can Vies han estat absolts per l’Audiència Provincial de Barcelona, que troba “vaga i imprecisa” la identificació dels detinguts.

La sentència del Jutjat Penal número 27 de Barcelona assenyalava que els joves ara absolts havien llançat des d’un terrat ampolles de vidre contra furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos.

La nova resolució, en canvi, tomba en bona part allò que l’anterior trobava provat amb relació a les identificacions. De fet, posa en dubte que els agents haguessin pogut identificar des del carrer i de nit els responsables d’un llançament d’ampolles des del terrat d’un edifici de vuit plantes.

A més, la sentència absolutòria indica que durant la detenció dels tres joves, que es va produir en un portal, cap d’ells duia la motxilla vermella plena d’ampolles descrita pels agents, que es trobava a uns metres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.