Qui consola Joan Laporta de la derrota electoral?

Joan Laporta
Joan Laporta

Els digitals esportius van difondre ahir una sèrie de fotografies de Joan Laporta acompanyat d’una rossa mentre prenien el sol, tombats a les hamaques, en la terrassa de l’Hotel W precisament l’endemà de ser derrotat en les eleccions presidencials del Barça. Aquests mitjans no identificaven la noia, però, per la seva aparença, va córrer la brama que es tractava de Sana Khouja, una jove d’origen àrab 26 anys més jove que ell amb la qual havia festejat quan era president del club, si bé feia temps que ho havien deixat córrer. Com deia un dels seus col·laboradors de campanya: “Si no és la Sana Khouja, és una clònica”.

Per cert, segons el seu perfil de Linkedin, Sana Khouja, de 27 anys, treballa com a “operations manager” de Sant Marcell, un hotel ecològic de luxe destinat a l’enoturisme de la comarca del Priorat. L’empresa propietària, el grup inversor VDC Holdings, va comprar dues finques de la Morera de Montsant –el Mas Perinet, que pertanyia al cantautor Joan Manuel Serrat, i Sant Marcell, que era del constructor José Luis Casado– per fer-hi un projecte turístic de cinc estrelles.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides