El pacte CDC-ERC preveu la secessió en 6-8 mesos

Mas s'ha assegurat la presidència si guanya la llista on serà el número quatre
artur mas
artur mas

L’acord entre Convergència Democràtica i Esquerra Republicana per presentar una llista que aplegarà tots dos partits i les entitats sobiranistes el 27-S inclou la declaració formal d’independència de Catalunya entre els sis i els vuit mesos posteriors als comicis, publica El País.

Aquesta declaració, especifica la mateixa informació, que cita fonts properes a la negociació, portaria al punt de ruptura amb Espanya en un procés cap a la independència que les mateixes fonts indiquen que durarà 18 mesos a partir d’una eventual victòria de la llista que inclou Artur Mas com a número quatre (malgrat això, s’ha garantit la investidura com a futur president si guanya aquesta llista) i Oriol Junqueras, com a número cinc (serà, en aquell cas, vicepresident).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides