Boicot al pacifisme a Tremp

Esmicolen pancartes a favor de 'l'ús social del pressupost militar'
Pancarta antimilitarista a Tremp
Pancarta antimilitarista a Tremp

L’Assemblea d’Objecció Fiscal a la Despesa Militar dels Pallars denuncia les “dificultats” que hi ha a Tremp per desenvolupar campanyes pacifistes.

Les pancartes, que compten amb l’autorització de l’Ajuntament, amb el lema: ‘Pressupost militar per a ús social’ han estat estripades i han desaparegut. “La de la Rambla Doctor Pearson ha estat finament tallada per una banda tot i que estava a més de quatre metres d’alçada”, expliquen des de l’Assemblea, que ja ha cursat una denuncia als Mossos d’Esquadra.

Al costat d’un dels parracs que ha quedat d’una de les pancartes hi ha enganxines amb la bandera espanyola. “Aquelles persones tan defensores de l’entitat espanyola s’ho hauran de fer mirar si s’utilitza la bandera com a signatura d’intransigència”, afegeixen.

Des de l’Assemblea recorden que arrencar les pancartes pacifistes “és habitual a Tremp: passa cada any quan es fa campanya a favor de l’Objecció Fiscal a la despesa militar”. I recorden que una veïna del municipi va ser condemnada, fa uns anys, per estripar una pancarta pacifista quan els mossos la van enxampar in fraganti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides