El tret d’un Mosso va fer perdre l’ull a Ester Quintana

La vuitena 'versió oficial' encara no reconeix que fos per una pilota de goma
Ester Quintana
Ester Quintana

Han hagut de passar dos anys i mig, dos consellers d’Interior i un cap dels Mossos d’Esquadra que han canviat fins a vuit vegades la ‘versió oficial’, per començar a aclarir com va perdre l’ull Ester Quintana. Olga Tubau, advocada del subinspector imputat pel cas, ha reconegut al jutge de l’Audiència Provincial que va ser un agent de la policia autonòmica qui va disparar l’objecte que va impactar contra Quintana, segons una transcripció del judici oral a la qual ha tingut accés el portal de notícies ‘Vice’.

“Les lesions van ser produïdes per l’impacte d’un objecte que va sortir d’una arma policial”, afirma Tubau.

Durant la manifestació de la vaga general del 14 de novembre de 2012, Ester Quintana va perdre un ull per l’impacte d’una pilota de goma disparada per un agent antiavalot que intentava dispersar una concentració, a la cruïlla entre el Passeig de Gracia i la Gran Via de Barcelona. Aquesta és la versió sempre ha defensat la defensa de Quintana, i que Interior ha negat sistemàticament.

Ni Felip Puig, ni Ramon Espadaler, ni Manel Prat han estat capaços de reconèixer allò que metges, testimonis, especialistes i la mateixa víctima sempre han donat per fet. Ara queda resoldre que l’objecte que el Mosso ha reconegut que va disparar era una pilota de goma.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari