Té xicot la diputada Inés Arrimadas?

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

Molts dels seus col·legues s’ho preguntaven, alguns malpensats, fins i tot, l’ajuntaven amb el seu cap de files, Albert Rivera, però un digital apuntava fa uns dies que, efectivament, surt amb un diputat, però no de Ciutadans, sinó de Convergència, l’osonenc Xavier Cima.

Més enllà de la crònica rosa parlamentària, aquesta anècdota, que corre de boca a orella, dóna joc polític perquè Inés Arrimadas és la virtual candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat i Xavier Cima, una figura emergent a Convergència pel seu independentisme abrandat.

Arrimadas, que ha complert 34 anys aquest 3 de juliol, felicitats!, i Xavier Cima, de 37 anys, coincideixen a les comissions parlamentàries d’Empresa, Igualtat i Joventut i, segons s’explica, en altres ambients.

Hi ha altres parelles entre diputats de diferents partits, com la de la socialista Meritxell Batet i el popular José María Lassalle, actual secretari d’Estat de Cultura, que són pares de dues nenes bessones, però, en aquest últim cas, tots dos són constitucionalistes. En canvi, Arrimadas és espanyolista i Cima, independentista; Arrimadas sempre parla en castellà i Cima, en català.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari