El Paradise no tanca malgrat l’operació policial

"Ens passa tres o quatre cops cada any", responen des del macroprostíbul sobre l'escorcoll
paradise
paradise

El Paradise va obrir aquest dilluns les seves portes i les obre també aquest dimarts. Aquest macroprostíbul ubicat a La Jonquera (Alt Empordà), un dels més grans d’Europa, va ser un dels locals escorcollats la matinada del passat dilluns per agents de la Policia Nacional, en el marc d’una operació coordinada pel jutge de l’Audiència Nacional Fernando Andreu en la qual també hi han participat tècnics d’Hisenda.

En l’actuació, efectuada a prostíbuls d’arreu d’Espanya, s’ha destapat un frau d’uns 150 milions d’euros mitjançant el blanqueig en prostíbuls, segons fonts policials, i han estat detingudes 61 persones, entre ells José Moreno, l’amo del Paradise, a qui els investigadors vinculen a una xarxa de frau fiscal i blanqueig.

Malgrat aquest i altres problemes judicials de Moreno, que no és el primer cop que es troba detingut, el seu projecte a tocar de la frontera amb França encara remena cua. Segons responen des del Paradise, actuacions com la de la matinada de dilluns succeeixen “tres o quatre cops l’any” i el local sempre torna a obrir.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari