La CGT es fa forta a la Delegació del Govern

El sindicat guanya les eleccions entre el personal de l'Administració de l'Estat a Catalunya
Delegació del Govern a Barcelona
Delegació del Govern a Barcelona

La CGT ha guanyat les eleccions sindicals a Catalunya de l’Administració General de l’Estat. Ha estat el sindicat més votat tant entre el personal laboral com entre els funcionaris dels diversos ens que integren tot el cos estatal, i que inclou Seguretat Social, Inspecció de Treball, Trànsit, oficines de DNI, el Servei Públic de Treball, les Oficines d’Estrangeria o la Delegació del Govern a Catalunya.

Dels més de 5.000 funcionaris, CGT obté 15 representants, USOC, 4; CCOO, 4; UGT, 4 i CSI-F, 4. I d’entre els més de 1.500 treballadors que formen la plantilla de personal laboral dels diferents ens, CGT, 6; UGT, 6; CCOO, 4; CSI-F, 4 i USOC, 3.

A Barcelona, el sindicat s’ha quedat a un delegat d’obtenir la majoria absoluta.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari