Mas recomana a ICV i al PP que facin com Unió

I es "dediquin a comptar la seva gent"
Artur Mas durant la sessió de Control parlamentària
Artur Mas durant la sessió de Control parlamentària

ICV-EUiA ha deixat de banda l’ambigüitat amb què ha jugat des de l’inici del procés independentista iniciat per part de la societat catalana, i que ha rebut el suport del Govern, i s’ha posicionat, aquest dimecres de plenari parlamentari, en contra que les eleccions del 27-S siguin “plebiscitàries”. També la dirigent del PP, Alicia Sánchez-Camacho, ha interpel·lat Artur Mas en aquest sentit. I el president els ha recomanat que “facin com Unió Democràtica i comptin la seva gent” per aclarir quines majories obtindran representació a les institucions després dels comicis.

“Les seves plebiscitàries ja no convencen. El 27-S volem derrotar les seves polítiques. Se’ls acaba el temps. Volem un 27-S que acabi amb el seu capitalisme d’amiguets”, ha dit el diputat ecosocialista Joan Mena.

El Ple de Salut –celebrat dimarts- va deixar clar que aquest capitalisme d’amiguets vostès se l’aplicaven quan eren al Govern. Vostès saben perfectament que són incapaços de posar un sol exemple de privatització de la sanitat pública feta pel Govern de CiU. En canvi, en els purs de la ideologia de la súper esquerra, vostès volien privatitzar un equipament al Vallès. Els dono un consell: per què no fan com Unió i es dediquen a comptar la seva gent? Perquè així sabrem si la posició del senyor Herrera o la de la senyora Camats és la majoritària al seu partit”, ha replicat Mas.

Mas també ha contestat al PP, que l’acusava de no ser capaç de mantenir unida la federació: “Comptin els seus vots. La seva política a Catalunya no deu ser la més encertada del món. Han passat de ser els segons en alguns municipis a ser cinquens o sisens“, ha etzibat el president.

Mas ha agraït públicament la “feina feta” als conseller d’Unió i ha avançat que remodelarà l’Executiu i ho anunciarà dilluns al matí.

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari