Operació policial per desallotjar el CSOA Llamborda

L'operatiu policial i la resistència dels ocupes han durat tot el matí
Desallotjment de La Llamborda, al Guinardó
Desallotjment de La Llamborda, al Guinardó

L’operació policial ordenada pel jutjat per desallotjar els ocupants del Centre Social Okupat i Autogestionat La Llamborda, al barri barceloní del Guinardó, ha començat a les 7h d’aquest dimecres i s’ha topat amb la resistència dels seus inquilins.

Segons han explicat cap a les 14.30 a Twitter els mateixos inquilins, els agents han desallotjat l’habitatge, però “el centre social es manté”. “La policia ja ha marxat”, han assegurat.

L’immoble del carrer Amílcar 125, propietat de Catalunya Caixa que la Sareb es va quedar en subhasta, fa gairebé tres anys que està ocupat. Tot i la nombrosa presència policial durant hores -diverses furgonetes de la BRIMO s’hi han desplaçat- els Mossos d’Esquadra no han aconseguit desallotjar les persones que s’hi han resistit a l’interior, algunes, segons apunten diversos mitjans, haurien introduït els braços a un bidó farcit de ciment.

Hi ha hagut veïns concentrats a la zona. Diversos col·lectius donen suport a la manifestació que s’ha convocat aquest mateix dimecres, a les 20h, davant el Centre Social per protestar contra el desallotjament.

A la xarxa s’han creat les etiquetes #LallambordaResisteix i #LaLlambordaEsQueda, que segueixen els esdeveniments.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari