Demanen un any de presó per a la portaveu de Carmena

Per irrompre a la capella de la Complutense
Rita Maestre, portaveu de l'equip de govern d'Ahora Madrid
Rita Maestre, portaveu de l'equip de govern d'Ahora Madrid

La Fiscalia de Madrid sol·licita un any de presó per a Rita Maestre, la portaveu de l’equip de govern de l’alcaldessa Manuela Carmena, per participar a l’ocupació de la capella de la Universitat Complutense.

El 10 de març de 2011 un grup de joves va accedir a l’interior de la capella i va fer crides contra l’Església Catòlica. El jutjat d’instrucció els imputa un delicte contra els drets fonamentals. Els jutjarà el jutjat Penal de Madrid per un delicte contra els sentiments religiosos. El grup es va despullar de cintura cap amunt i va cridar “Cremarem la Conferència Episcopal“, segons l’escrit del ministeri Fiscal.

(Visited 26 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari