El Liceu ‘estrena’ vaga indefinida

La reivindicació dels acomodadors ja ha paralitzat l'Auditori
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La subcontractació d’acomodadors al Liceu i a l’Auditori mitjançant dues filials de l’ETT Manpower genera unes condicions laborals precàries, denuncien aquests treballadors, que han iniciat una vaga indefinida.

La vaga va començar el 30 d’abril a l’Auditori, que els darrers dies ha hagut de suspendre tota la seva programació: la Justícia no permet contractar personal aliè a la plantilla d’acomodadors de Manpower per substituir els vaguistes.

El 4 de juny s’hi han sumat els acomodadors del Liceu, on comença aquest dimarts Don Pasquale, la darrera funció d’òpera abans de l’estiu. Serà la primera funció afectada per la vaga al Gran Teatre, que aconsella els espectadors que compareguin amb antelació.

Els treballadors volen una solució que inclogui la seva incorporació a les plantilles de totes dues institucions culturals, quelcom que l’Auditori i el Liceu veuen impossible. Els acomodadors del Liceu assenyalen que la seva feina la fan ara hostes i hostesses, però la direcció del Liceu ho nega.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari