El Liceu ‘estrena’ vaga indefinida

La reivindicació dels acomodadors ja ha paralitzat l'Auditori
Títol de la imatge
Títol de la imatge

La subcontractació d’acomodadors al Liceu i a l’Auditori mitjançant dues filials de l’ETT Manpower genera unes condicions laborals precàries, denuncien aquests treballadors, que han iniciat una vaga indefinida.

La vaga va començar el 30 d’abril a l’Auditori, que els darrers dies ha hagut de suspendre tota la seva programació: la Justícia no permet contractar personal aliè a la plantilla d’acomodadors de Manpower per substituir els vaguistes.

El 4 de juny s’hi han sumat els acomodadors del Liceu, on comença aquest dimarts Don Pasquale, la darrera funció d’òpera abans de l’estiu. Serà la primera funció afectada per la vaga al Gran Teatre, que aconsella els espectadors que compareguin amb antelació.

Els treballadors volen una solució que inclogui la seva incorporació a les plantilles de totes dues institucions culturals, quelcom que l’Auditori i el Liceu veuen impossible. Els acomodadors del Liceu assenyalen que la seva feina la fan ara hostes i hostesses, però la direcció del Liceu ho nega.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.