La denúncia dels Mossos contra dos policies, en sac foradat

L'Audiència Nacional no preveu investigar de nou el suposat avís als gihadistes, publica 'La Razón'
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

La investigació de la denúncia dels Mossos d’Esquadra sobre el suposat avís per part de dos agents de la Policia espanyola a membres d’una cèl·lula gihadista, sobreseguda anteriorment, no es tornarà a reobrir.

Aquesta és la previsió de l’Audiència Nacional, publica La Razón, un diari ben connectat amb la cúpula del Ministeri de l’Interior que en aquest cas cita “fonts jurídiques”.

Només la Fiscalia, segons la mateixa informació, podria impulsar-ne la reobertura arran del nou informe dels Mossos, però ja va dir la seva i fonts citades per La Razón indiquen que aquesta ampliació d’informació remesa pel cos policial català és “més del mateix”.

En canvi, el Ministeri Públic escometrà la filtració a la premsa de l’afer, segons el mateix diari.

Entrevista a El Periódico
D’altra banda, El Periódico publica aquest dilluns una entrevista amb un testimoni clau, el nom i el rostre del qual ha estat amagats, que diu sentir-se utilitzat per la Policia i assegura haver caigut “en la seva trampa”.

Aquesta persona explica que els agents policials van encarregar-li que digués als presumptes terroristes que estaven sent investigats i que serien detinguts; els havia de persuadir, diu, perquè les seves idees no s’encomanessin. “Em van donar aquesta informació amb la idea que la utilitzés per persuadir-los. És el que jo entenc”, relata.

El testimoni, presentat com un convers de Mataró, diu que no era conscient que col·laborava amb una delació i creu que els veritables culpables poden haver escapat.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari